foto by:Paho

 
 

esc --> close

foto by:Paho
 
ČITATE DEMO PORTAL PROGRAMSKE APLIKACIJE NAPRAVLJENE POSEBNO ZA POSLOVANJE TURISTIČKIH AGENCIJA. Cjelokupni sadržaj koji vidite na monitoru vašeg računala ili tableta se upravlja preko jednostavnog ali iznimno snažnog pozadinskog sučelja(back office)temeljenog na MICROSOFT MS SQL bazi podataka. Sami određujete izgled naslovne stranice, slike koje želite pokazati na naslovnici, video koji zelite prezentirati, kao i popratne tekstove. Na vrhu stranice nudite objekte ili proizvode koji su na "AKCIJI", a dodatno na dnu stranice objekte koje posebno preporučate. Centralnu fotografiju jednostavno mijenjate kao i izgled popratnih opisa. Ograničenja nema. Ako slike ili opise niste naveli isti se ni ne pojavljuju. Isto je sa akcijama i preporukama. Broj jezika na kojima možete pisati je NEOGRANIČEN, odnosno zavisi o Vašem znanju i znanju Vaših prevoditelja. Količina objekata koje možete oglasiti je neograničena. Redoslijed pojavljivanja objekata određujete sami. Idealno bi bilo udruživanje više agencija zajedno. Tek to bi dalo pravi rezultat. Zahvaljujući tehnologiji kojom je aplikacija napravljena praktično ograničenje je samo ograničenje iznajmljenog hostinga, a ne mogućnosti aplikacije.

foto by:Paho foto by:Paho foto by:Paho foto by:Paho foto by:Paho
OVO JE DEMO PORTAL NAPRAVLJEN U SVRHU POSLOVANJA TURISTIČKIH AGENCIJA: Ako su objekti koje iznajmljujete u vlasništvu više osoba nakon unosa podataka o vlasniku, računalo samo generira lozinku pomoću koje svaki iznajmljivač pristupa vlastitim objektima u bilo kojem trenutku, te administrira svoje apartmane(određuje cijenu i popunjenost). Svaki stavlja svoje opise, svoje slike, svoje cijene i određuje vrijeme kad su apartmani zauzeti. Svaki iznajmljivač ima pristup samo vlastitim objektima i vidi samo vlastite objekte. Vlasnik agencije ima sva prava.

OVO JE DEMO PORTAL NAPRAVLJEN U SVRHU POSLOVANJA TURISTIČKIH AGENCIJA: Vlasnik agencije određuje postotak provizije koju agencija uzima po pojedinom iznajmljivaču i to je cijena koja se pojavljuje istaknuta na oglasu. Iznajmljivač u cjenik upisuje svoju cijenu. Računalo na internetu objavljuje cijenu uvećanu za agencijsku proviziju.

OVO JE DEMO PORTAL NAPRAVLJEN U SVRHU POSLOVANJA TURISTIČKIH AGENCIJA: BOOKING I REZERVACIJE: Zavisno o Vašim željama i organizaciji gost može poslati zahtjev za rezervacijom koji trenutno dobivate e-mailom. Isti taj upit spremamo direktno u bazu podataka. Nakon što na e-mail dobijete zahtjev za rezervaciju na njega možete odgovoriti samo jednim jedinim klikom miša. Druga mogućnost je da dogovorite s bankom i kartičarskim kućama "ONLINE BOOKING" . Kada jednom definirate način poslovanja samo jedna "kvačica mišem" na svojstvima pojedinog objekta određuje da li će apartman biti označen za OnLINe prodaju ili radite po sistemu "zahtjev za rezervacijom". Vaše je da odlučite koji vam način više odgovara, odnosno za neke objekte jedan, a za druge drugi način(Kvačica mišem)

Kontakt: INFOTEHNA d.o.o e-mail: infotehna@dalmatica.com tel: 021 536- 083


Special offer

Apartmani Lubin

Prekrasan novi objekt u maloj uvali. Idealno za ljetni odmor i opuštanje. Apartmani su novi i potpuno uređeni, bez zamjerki. Potpuno opremljeni. Prekrasna velika terasa iznad mora pruža nezaboravan doživljaj romantičnih ljetnih večeri. Po danu služi za odmor od kupanja i morskih radosti ili jednostavno za izležavanje na kraju dana.OVO JE DEMO OPIS NA HRVATSKOM JEZIKU

FROM: 24,00


2

2

Utisci

Luce :   Nezaboravne ljetne noći. Romantično    28.2.2014.
Mande :   Jedna od ljepših očuvanih uvala na Jadranu    28.2.2014.
Buba :   Apartmani čisti i potpuno opremljeni. Ugodno, preporučamo svakome    28.2.2014.